1.7.2024

Neste TA24: Kiitos kun olit mukana

Hyvä Porvoon suurseisokkiin osallistunut,

Nesteen jalostamon vuoden 2024 suurseisokki oli onnistunut yhdessä toteutettu kokonaisuus. Yhdeksän viikkoa kestäneisiin seisokkitöihin osallistui jalostamolla kokonaisuudessaan noin 7 600 henkilöä.
Kiitämme lämpimästi jokaista suurseisokin suunnitteluun ja toteutukseen osallistunutta! Yhtenä tiiminä onnistuimme viemään suurseisokin läpi suunnitellusti.

Voit palata seisokin tunnelmiin katsomalla lyhyen videon.

Tavoitteenamme suurseisokissa oli nolla tapaturmaa ja turvallisuuspoikkeamaa. Täysin emme tähän tavoitteeseen päässeet. Seisokin aikana oli päiviä jolloin sattui poikkeamia, mutta onneksemme vakavilta tapauksilta vältyttiin. Jokainen poikkeama tutkitaan perin pohjin ja tarvittaessa teemme muutoksia työtapoihin ja prosesseihin.

Mieleen varmasti jäi huhtikuun lopun poikkeukselliset sääolosuhteet ja lumentulo, jonka vuoksi työntekoa rajoitettiin kunnes voitiin varmistaa että olosuhteet työn tekemiseen olivat turvalliset. Turvallisuuden merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Näytetään esimerkkiä ja huolehditaan yhdessä turvallisuudesta jatkossakin joka päivä.

Hyvää ja turvallista kesää!

Jori Sahlsten
Jalostamo- ja terminaalitoiminnot
Öljytuotteet, Neste

Sami Wasström
Suurseisokit
Öljytuotteet, Neste