Tavaraliikenne ilman ajolupaa

Ajoluvat seisokkialueella ja tavaraliikenteen hallinta  

Seisokissa on rajoitettu ajoneuvojen käyttöä seisokkialueella. Ainoastaan välttämättömät tavarankuljetukset tai työkoneiden käyttö on sallittua ja seisokin aikana myönnetään vain rajoitettu määrä erillisiä ajolupia alueelle. Myöntämisestä vastaavat tuotantolinjojen työmaapäälliköt ja infra-projektin erikseen nimetyt henkilöt. Normaalit tehdasalueen ajoluvat eivät ole suurseisokin aikana voimassa.

Tavarantoimittajat, joilla ei ole erillistä seisokin aikaista ajolupaa alueelle, ohjataan keskitetysti saapumaan MOVCON -terminaalille osoitteeseen Nesteentie 435, 06850 Porvoo. Näin varmistetaan tavaraliikenteen turvallisuus ja sujuvuus suurseisokin aikana. 

MOVCON -terminaalilla varmistetaan, että toimitukselle on aina tiedossa vastaanottaja, sekä purku- tai lastauspaikka. Vain luvalliset ja perehdytetyt kuljettajat ja kuljetukset sallitaan Nesteen alueella.

MOVCON -terminaalille on opasteet Nesteentieltä sekä Kilpilahdentieltä ennen liikenneympyrää. Mikäli mahdollista, vältä asiointia aamun ruuhka-aikoina klo 06-08 välillä. Terminaali palvelee päivittäin 7.00 -19.00.

Movcon